A legjobbak a legjobb eredményekkel

Amikor az ember egy új projektbe készül belefogni, akkor hihetetlen sok erőre és kitartásra van szüksége még akkor is, hogy ha egy céges feladatot lát el, nem még ha saját projektjéről van szó, ami alapjában véve meghatározza a vállalkozása jövőjét és piaci helyzetét. Én egyedi ékszereket kezdtem el gyártani, mert mindig is megvolt hozzá a kedvem és a tehetségem is, és most már azt tudom mondani, hogy szinte rendszeres vásárlóim is vannak, akik követik a munkásságom, folyamatosan követik az új ékszereket és viszonylag sok megrendelés is érkezik tőlük. Persze az is igaz, hogy a megrendelések növekedésével nőtt a feladatok száma is, hiszen nem csak folyamatosan több és több ékszert kellett csinálnom, hanem meg is kellett találnom a megfelelő fórumokat és helyeket az értékesítésükre.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy szükségem van egy webshopra, amit még a vírushelyzet berobbanása előtt el is kezdtem kialakítani, ami azt kell mondjam, hogy nagy valószínűséggel meg is mentette az egyéni vállalkozásomat a csődtől és a bukástól. Hála a jó égnek egy nagyon profi és lelkiismeretes csapatot találtam a shop kialakítására, ami azért is nagyon fontos, mert én semmilyen szinten nem értek sem a számítógépek világához, sem pedig az internetes értékesítéshez. Természetesen a design és a kialakítás, a színvilág tekintetében voltak konkrét elképzeléseim, amiket tökéletesen meg is tudott valósítani a kivitelező, de igazság szerint az összes többi felépítésbéli és egyéb kérdést rájuk bíztam, remélve, hogy értik a dolgukat és tökéletes végeredményt fognak elém tenni végeredményképp.

Nem is kellett csalódnom, sőt, a termékfotózás tekintetében azt ajánlották, hogy mindenképp profi szakembereket keressek fel, semmiképp sem saját telefonos képekkel töltsem fel ezt a gyönyörű webshopot, hiszen az nem lesz elegendő az új vásárlók bevonzására. Ők a fotodastudio.hu csapatot ajánlották, akikkel meg is kezdtük a közös munkát és azt kell mondjam, hogy ebben is maximálisan igaza volt ennek a kis csapatnak. A fotoda csapata ugyanis nem csak gyönyörű, de iszonyatosan részletgazdag és gyönyörű színvilággal és világítással kivitelezett képeket alkotott számomra, és az értékesítésen is meglátszik, hogy az ügyfelek bátran mernek az ékszerek közül választani, hiszen pontosan tudják, hogy mit tesznek a kosárba. Mintha csak személyesen válogatnának az ékszercsodák között. Életem egyik legsikeresebb projektje ez a shop kialakítás. Bárkinek, aki saját termékekről képeket szeretne csak ajánlani tudom őket. Én biztosan rendszeresen együtt fogok velük dolgozni. Tökéletesen meg vagyok velük és az eredményeikkel elégedve.