A tökéletes ember a nagy feladatra

Nem olyan régen ért az a megtiszteltetés, hogy a párom, az a férfi, akire életemben először tudtam azt mondani, hogy el tudom képzelni, hogy életem végéig együtt éljek vele ha úgy alakul, meg is kérte a kezem és persze a nagy meglepetés és öröm után a nyakamba is szakadt rengeteg kérdés és az esküvő szervezés is. Mindig csodáltam azokat a nőket, akik arcán azt láttam, hogy ez a feladat már-már átcsap utált kötelezettségbe, de most már, hogy nekem is bele kellett vágnom azt kell mondjam, hogy kicsit megértem őket, hiszen nem csak a saját érdekeit nézi ilyenkor az ember, hanem bizony számtalan ember, a szülők, a nagyszülők és még sorolhatnám, próbálják érvényesíteni az akaratukat, hogy pontosan milyen legyen és hogyan is nézzen ki a nagy nap. Nemet én sosem tudtam igazán mondani, és a leendő férjem szerint ez majd megtanít rá, persze ilyen tekintetben egy nagy életfeladat, de azért már akadt olyan szituáció ahol besegített, mert kezdett a fejemre nőni néhány ember.

Most már azt tudom mondani, hogy a legnehezebb kérdéskörön túl vagyunk, a helyszín megvan, a zenekar is kiválasztásra került, tudjuk melyik templomban fogjuk kimondani az igent, vagyis a következő állomás a fotós kiválasztása volt. Persze ez sem könnyebb feladat, csak kevesebben kívánnak beleszólni. Mi azt a taktikát választottuk, hogy ajánlásokat kértem, és kiválasztottuk azt a fotóst, akivel szívesen dolgoznánk együtt a nagy napon, és elmentünk hozzá egy páros fotózásra.

Ezek után pedig én nemes egyszerűséggel azt tudom mondani, hogy Szalai Balázs a legtökéletesebb választás bárki számára, hogy ha egy felhőtlen és jó hangulatban töltött fotózást szeretne átélni, ráadásul úgy, hogy a képek, melyek végeredményként születnek egyszerűen gyönyörűek. Én biztos vagyok benne, hogy az esküvőnk napján sem lesz más az élmény, hiszen őt választottuk, és biztosak vagyunk benne, hogy egy biztos pont lesz számunkra az egész nap folyamán. Már alig várom hogy ott legyünk.