Azt gondoltam egyszerűbb lesz

Én már amióta az eszemet tudom az építőipar területén dolgozom. Kezdetben persze én is munkavállaló voltam egy közepes cégnél, ami aztán elég naggyá nőtte ki magát ahhoz, hogy megromoljon az elvárt minőség, úgyhogy tovább is álltam, és már mint csoportvezető dolgoztam tovább egy közepes cégnél, szintén építőipari feladatokat ellátva. Itt is eltöltöttem jó pár évet, és már csoportvezetőként sokkal több lehetőségem volt a maximális minőség biztosítására, de itt is tulajdonosváltás történt, és a minőség helyett bizony a mennyiség lett a fontos, vagyis hogy egységnyi idő alatt minél több ember elvárásainak és igényeinek tudjunk megfelelni. Eljutott a dolog már ennél a munkahelynél is sajnos oda, hogy nem tudtam vállani azt, hogy azt a minőséget átadjam az ügyfeleknek amit elvárnak tőlem és a csapatomtól, ezért felmondtam és egy saját vállalkozás indításába kezdtem.

Sok mindent láttam az évek alatt és meg is tanultam, hogy mit hogy és mit hogy nem szabad csinálni, ezért azt gondolom, hogy elég könnyen ment a cég felépítése és elég könnyen meg is tudtuk kezdeni a munkát, kifogástalan minőséget nyújtva, és egy folyamatos, jó munkahelyet és jó fizetést biztosítva a kollégáknak. Nem az volt a fontos, hogy az egekbe növesszük a céget, hanem az, hogy egyszerűen mindenki jól éljen belőle és folyamatos jó hangulatban teljen a munka napról napra.

Persze nehézségek mindig vannak, mert számtalan dolog, amit én hihetetlen egyszerűnek gondolok koránt sem annyira az, például a gépek üzembe helyezése nekem egy egyszerű tevékenység, amikor elkezdtem használni a nehezen beszerzett eszközöket vagy gépet, azonban munkavédelmi szempontból szigorú szabályok mentén lehetséges csak és hihetetlen sok jogszabályi előírásnak kell megfelelni a tevékenység során. Hála a jó égnek, az activesafety csapata mellettem áll mindenben, és hihetetlen segítséget nyújtanak ezen a területen is számomra. Külső szakértőkkel mindig könnyebb. Alkalmazzuk őket. Számtalan dologra gondoltam én is hogy sokkal egyszerűbben fog menni, mégis nagyon bonyolult lett, de ők mindenben a segítségemre vannak és felbecsülhetetlen segítséget jelentenek abban, hogy a vállalatot folyamatosan jól tudjam működtetni és sikereket érjünk el.