A legújabb képzésünk

Amikor elkezdtem kialakítani a vállalkozásomat úgy gondoltam, hogy nekem nincs szükségem semmilyen külső segítségre, pontosabban nem bízok meg egyetlen partnerben sem annyira, hogy bármelyik területet kiadjam a kezeim közül, hiszen az eredmények tekintetében nekem kell helyt állnom a döntések terén és nekem kell kialakítanom a vállalati felépítést, kultúrát és munkafolyamatokat. Gyorsan meg is mutatkozott, hogy hatalmasat tévedtem. Hiszen nekem vezetőként nem a mindennapi munka menedzselése a feladatom, mégis azt csinálom, mert a csapatom felépítése egyrészt alkalmatlan arra, hogy maradéktalan rájuk tudjam bízni az operatív feladatokat, másrészt pedig nem is igazán delegáltam jól le az egyes feladatokat. Hamar válságba is került emiatt a cég.

Az akkori tanácsadó cég segítségével találtam rá néhány profi külső partnerre, akikkel azóta is maximálisan tartjuk a kapcsolatot, és akik hihetetlen segítséget nyújtanak számomra szinte minden területen, így maximális erőm és energiám marad a cég menedzsment feladatainak ellátására.

Az egyik legjobb partner például, akikkel együtt dolgozunk a Kogwheel csapata, akik nem csak a stresszkezelés, hanem a különböző képzések, coaching területén is felbecsülhetetlen eredményeket érnek el az embereimmel, most pedig egy teljesen új szolgáltatást veszünk igénybe náluk az asszertív kommunikáció erősítésére. Az idei év legfőbb célja ugyanis céges szinten az ügyfélkommunikáció erősítése, amiben hihetetlen segítséget nyújt ez a szolgáltatásuk. Még csak alig volt egy-két foglalkozás amin az emberek részt vettek, de már most érezhető az ügyfelek visszajelzésén a javulás, még a panaszos esetekben is, ami sajnos néha előfordul, hiszen szolgáltató szektorban dolgozunk, és az emberek sokfélék, néha elégedetlenek akkor is, ha az ember a lelkét kiteszi. Ezek az emberek is sokkal finomabb és sokkal elégedettebb visszajelzéseket adnak egy ideje, aminek hihetetlen módon örülök. Azt hiszem az év végi cél szinte biztosnak látszik ez által.