Barátnőmnek ajándékba

Az ember nagyon kevés olyan személlyel találkozik az élete során, aki végig kíséri az úton, legyen szó hullámvölgyről, sikerekről vagy bánatról, egészen akár gyerek kortól az idős korig. Azt hiszem ezeket az embereket lehet igaz barátoknak tekinteni, és bár nagyon sokszor ők is hibákat hibákra halmoznak, vagy éppen furcsa szokásaik vannak, illetve olyan hibáik, amikről egyáltalán nem tudnak leszokni vagy nem tudják őket megoldani, így imádjuk őket, ahogy vannak.

Az én egyik barátnőm például állandóan akkor nem tölti fel a telefonját, amikor épp találkozunk vagy mennünk kell valahova, és ő az, aki egyébként is képes mindenhol eltévedni, ezért mindig kész katasztrófa elérni azt, hogy oda találjon a helyszínre. Tényleg szinte mindig az történik, hogy amikor már majdnem célba érne, és éppen érezné az ember hogy megérti merre kell menni, lemerül és eltűnik a vonal másik oldaláról. Hiába is kérjük meg akár megelőző napon, hogy biztosan legyen feltöltve a telefonja, ha meg is teszi, hogy figyel rá, biztos hogy történik valami, ami miatt teljesen lemerül a készülék és mindig ugyanaz a vége.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy meglepjük őt egy kis ajándékkal, ami nem volt más, mint egy powerbank, hogy soha többé ne legyen ilyen problémája. Hála a jó égnek neki csak egy táskája van, amit imád is, mindig az van vele, és a férje megígérte nekünk, hogy ő mindig gondoskodni fog arról, hogy ez a kis powerbank minden esetben fel legyen töltve, hogy tudja használni, ha szorult helyzetbe kerülne. Remélem ez megoldja majd a nehézségeinket. Jó lenne már egyszer végre biztonságban tudni őt, hogy ha valamilyen ismeretlen helyen kell találkozni.