Gyors és tökéletes megoldás az új házunkban

A férjemmel nem is olyan régen találtunk rá álmaink otthonára. A ház gyönyörű, van hozzá egy kis kert is, amit majd a leendő gyermekeink bizonyára szívesen használnak majd, egyelőre pedig a mi tökéletes kikapcsolódásunkat és pihenésünket szolgálja. Hihetetlen szép helyen van ez a kis házikó és nagyon jó a levegő is, ugyanis úgy döntöttünk, hogy otthagyjuk a nagyváros zaját és vidékre költözünk, ott kezdünk közös életet és ott alapítunk családot, mert jobbnak láttuk a nagyváros zajától nevelni majd a gyerekeinket.

Egyetlen dolog volt hátra a ház tekintetében, a légkondi kérdés megoldása. Az ugyanis nem volt benne, mivel azonban két szintes, a felső emelet tényleg teljesen elviselhetetlen már ha odakint harminc fok felett jár a hőmérséklet. Én nem igazán bírom a klímát, ezért próbáltam rávenni a férjemet, hogy anélkül éljük az életünket, de most már én is belátom, hogy az az emelet teljesen elviselhetetlen ha kint meleg van. Így aztán keresgélni kezdtem, hogy ki az a csapat, aki megfelelő segítséget tudna nekünk nyújtani, ráadásul jó áron, mert a költözés után erre tényleg nem maradt luxus keretünk.

A klímaszerelés budapest keresésemre rengeteg válasz érkezett a google találati listájában, ezért aztán az ismerősökhöz folyamodtunk segítségért, akik közül többen is a djgepeszet csapatát ajánlották, mert már több ízben dolgoztak velük és hihetetlen elégedettek voltak a szolgáltatásukkal. Nekünk sem kellett csalatkoznunk, rendkívül jó rendszert építettek ki ugyanis. Hihetetlen módon figyeltek a tervezésnél és a kiépítésnél egyöntetűen, hogy én érzékeny vagyok a klímára nyáron, és úgy alakították ki az egész rendszert a házban, hogy tényleg nem okoz nekem sem kellemetlen érzést. Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd klímás házam lesz és nem hogy nem fog zavarni, de élvezni is fogom. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.