Új telefonom megmentői

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy bár sosem volt új telefonom, mert mindig úgy láttam és éreztem, hogy felesleges újonnan készüléket vásárolni, hiszen mindig használt készülékeket vettem, és sosem volt velük problémám, de most már valamiért én is szerettem volna egy telefonomat kibontani a csomagolásból, így aztán vettem egy új samsung készüléket. Iszonyatosan jó volt használni és jó érzés is volt, hogy én tartom először a kezemben, azonban iszonyat gyorsan meg is csináltam azt a bakit, amit eddig még egyik telefonommal sem tettem, leejtettem, ráadásul rá a küszöbre, és mondanom sem kell, hogy azonnal össze is tört a kijelzője.

Hatalmas csalódottság vett rajtam erőt, hiszen az egy hetes telefonom összetört és használhatatlan kijelzővel tartottam a kezemben, de aztán eszembe jutott, hogy tulajdonképpen én legalább ismerem az ország egyik legjobb samsung telefon szervíz csapatát, és nem kell keresgélnem, hiszen mindig is az androidszerviz.hu csapatát ajánlottam bárkinek, akinek szüksége volt rá, mert évekkel ezelőtt ők segítettek ki adatmentés telefonról szolgáltatásukkal, ezért számtalan embernek ajánlottam őket, akik mind pozitív visszajelzést adtak a munkájukról.

Fel is kerestem őket, és amikor elmeséltem mi történt, láttam rajtuk hogy mennyire együtt éreznek velem, ami kifejezetten jól esett. Emberileg, szakmailag és árban is tökéletes szolgáltatást nyújtanak, és én is maradéktalan elégedett voltam velük, hiszen semmi nem látszik a telefonomon. Meg nem mondaná senki aki nem tudja, hogy leejtettem és összetört, hogy javítva volt a telefon. Nagyon hálás vagyok nekik a segítségért, és azért is, hogy velem is törődtek, nem találkoztam még sehol sem ilyen kedves és szakmailag is tökéletes csapattal mint ők.