Hihetetlen csapat, hihetetlen eredményekkel

Az ember manapság már szinte azonnal bármilyen szükségletére vagy igényére megoldást tud találni az interneten, legyen az a szükséglet magánemberként fellépő bármilyen igény, vagy akár céges probléma. Persze abban már senki sem tud segítséget nyújtani, hogy az az adott szolgáltatás vagy termék – rendelési lehetőség, amit kidobott az internet milyen minőségű, és mennyire megbízható. Ezt mindig az embernek magának kell eldöntenie, akár még akkor is, ha cégvezetőként közel kétszáz ember jövője, megélhetése és munkája múlik azon hosszú távon, hogy milyen döntést hoz, kivel köt szerződést. Így persze nagyon stresszesnek tűnik a feladat, és el kell mondjam, hogy az is, hiszen én már pontosan ezért választok csak úgy szolgáltatót, külső partnert, szerződéses segítő társat, hogy ajánlás után megnézve az oldalát és kapcsolatot létesítve, ha még mindig szimpatikus és jónak tűnik számomra, akkor leteszem mellette a voksom.

Nem mindegy ugyanis, még a legkisebb feladatok esetében sem, hogy az ember hogyan választ, kivel dolgozik együtt és bizony annak milyen eredménye lesz. Én például nagyon sok céget látok, aki a coaching feladatára akár milyen céget megbízna, hiszen hihetetlen árérzékeny a szolgálatást illetően, és egyáltalán nem gondol bele, hogy egy valódi minőséget nem biztosító szolgálatást ilyen téren is teljesen felesleges ma már működtetni a cégen belül. Talán ma már azt mondhatjuk, hogy nem csak hogy nem hozza a vonzó faktort a munkaerő számára, mint régen, hanem egyenes ellenállást tud kifejteni a minőségtelen szolgálatás a munkavállalókban.

El sem kell kezdeni magyarázni, hogy ez milyen veszélyeket rejt. Én csak a kogwheel csapatát ajánlom a nagyvállalatok számára, hiszen ők valóban profik és már nem csak az én cégemben, hanem nagyon sok partner vállalatnál is olyan hihetetlen eredményeket értek el rövid idő alatt, ami azt gondolom, hogy magáért beszél. Én biztosan nagyon sok ideig együtt fogok dolgozni még velük. Remélem az idők végezetéig.