Új feladatom a cégnél

Nem olyan régen hatalmas lehetőséget kaptam az életemtől. Én mindig is arra vágytam, hogy nem túl bonyolult és nem túl nagy, de azért folyamatos fejlődést mutató karrier utat tudjak kialakítani magam számára. Persze ez nem annyira könnyű nőként, mert a gyerekvállalás mindig visszább veti ezeket a folyamatokat. És bár nem sajnálom egyáltalán, mert gyönyörű két gyerek boldog anyukája vagyok, mégis hihetetlen jól esett, hogy nemrég felajánlottak számomra egy magasabb pozícióban betöltendő munkát. Egyetlen nehézség az volt benne, hogy egy mezőgazdasági cégnél kellett a munkát teljesíteni a beszerzés területén. Mondanom sem kell, hogy kezdetekben fogalmam sem volt, hogy mit takar ez a feladatkör. A vetőmagok, a lombtrágyák, szerves trágyák mellett egyre nagyobb feladatokat is elkezdtek aztán rám bízni, mert látták, hogy lelkiismeretes és biztos munkát végzek.

Én mindig is ilyen voltam. Amit nem tudtam, annak utánanéztem vagy segítséget kértem. Nem szégyelltem akár még saját forrást sem bevonni a tudásom fejlesztésére, hogy ha annak láttam szükségességét. Egészen idáig nem láttam ennek eredményét, most azonban úgy éreztem, hogy megköszönik és meg is becsülik, hogy én így állok minden egyes feladat ellátásához. Aztán meg is érkezett az eredménye. Nem olyan régen azt kaptam feladatként, hogy állítsak össze egy anyagot, hogy a piacon milyen homlokrakodó eladó lehetőségek állnak rendelkezésére a cégnek és készítsek egy javaslatot, hogy melyiket érné meg a legjobban megvásárolni a cégnek.

Hogy is mondjam, kezdetben azt sem tudtam, hogy hogy néz ki egy homlokrakodó. Persze aztán ezt a hiányosságomat pótoltam, de ez a feladat elég nehezen megugorható dolognak látszott sajnos számomra. Aztán felvettem a kapcsolatot az egyik ismerősöm által javasolt Umwelt csapatával és azonnal profi és megbízható segítséget kaptam minden kérdésemre. Az anyagot összeállítottam, és nem is kellett csalódnom az eredményben. Az umwelt segítségével hamarosan beszerzésre kerül egy homlokrakodó. Engem nagyon megdicsértek, az év végi prémiumom összegén ez látszott is, most már teljes értékű csapattagként kezelnek és sikerült teljesen beilleszkednem. Egy biztos, az umwelt csapata a jövőben is sokszor segítségemre és segítségünkre lesz még. Csak ajánlani tudom őket.